Belastingaangiften

VANAF 1 JANUARI 2017 WORDEN DE WERKZAAMHEDEN VAN DE GRAAF ACCOUNTANCY VOORTGEZET DOOR BILANX TE ALMELO. VOOR VERDERE INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN PER MAIL INFO@BILANX.NL OF PER TELEFOON 0546-549526

Wij als accountant kunnen u adviseren over verschillende fiscale zaken. Een voorbeeld: wij kunnen u vertellen welke ondernemingsvorm het beste fiscaal bij u past. Bent u een starter? Dan kan een gesprek met ons over de juiste ondernemingsvorm noodzakelijk zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Ook als u al jaren een bedrijf heeft, is het verstandig om uw ondernemingsvorm door te nemen met een accountant. Er kunnen goede redenen zijn om te kiezen voor een andere ondernemingsvorm, bijvoorbeeld als uw onderneming is gegroeid of juist in omvang is afgenomen. En vergeet internationaal zaken doen niet. Ook hier komen veel fiscale kwesties om de hoek kijken.

De volgende belastingaangiften kunnen wij voor u verzorgen:
  • aangifte vennootschapsbelasting (voor besloten vennootschappen en co√∂peraties)
  • aangifte inkomstenbelasting (voor ondernemers met een eenmanszaak of ZZP-ers, voor vennoten in een vennootschap onder firma, voor directeur-grootaandeelhouders van een of meerdere besloten vennootschappen en particulieren)
  • aangiften omzetbelasting (BTW), meestal maandelijks of per kwartaal na het afsluiten van de administratie
Daarnaast zijn wij het eerste aanspreekpunt als het gaat om vragen van de belastingdienst, bijvoorbeeld bij een boekenonderzoek, maar ook bij reguliere vragen.

Voor specifieke en complexe vraagstukken op het gebied van belastingen werken wij samen met fiscaal-juristen.
Belastingaangiften

Contact

De Graaf Accountancy

Bezoekadres
Lübeckstraat 19
7575 EE Oldenzaal

Tel. 053 431 91 19
Fax. 053 431 93 15
E-mail info@degraafra.nl