Over ons kantoor

VANAF 1 JANUARI 2017 WORDEN DE WERKZAAMHEDEN VAN DE GRAAF ACCOUNTANCY VOORTGEZET DOOR BILANX TE ALMELO. VOOR VERDERE INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN PER MAIL INFO@BILANX.NL OF PER TELEFOON 0546-549526

De Graaf Accountancy is een professioneel relatief klein registeraccountantskantoor, waarbij de omvang van ons kantoor een bewuste strategische keuze is om de menselijke maat van onze dienstverlening te kunnen waarborgen. Omvang en groei van ons kantoor is geen doel op zich, het handhaven en bewerkstelligen van een hoog niveau van kwalitatieve persoonlijke dienstverlening daarentegen wel. De Graaf Accountancy is opgericht door
Ruud de Graaf RAregisteraccountant en eigenaar van ons kantoor met inmiddels 5 werknemers. In 2016 bestaat ons kantoor al weer meer dan 13 jaar!


Persoonlijke betrokkenheid bij onze opdrachtgevers hebben wij hoog in ons vaandel staan en denken hiermee ook een belangrijk onderscheid te kunnen bieden in de accountancy-markt. Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in opdrachtgevers die klinkende resultaten behalen, maar juist in zwaardere tijden denken wij onze opdrachtgevers goed te kunnen ondersteunen om samen met de opdrachtgever de moeilijke periode af te sluiten en de terugkeer naar een succesvolle periode te realiseren.

Wij zien ons zelf als MKB-accountant, waarbij de kennis en deskundigheid op het niveau van de register-accountant tegen een aantrekkelijk tarief aan de diverse soorten ondernemingen en organisaties in het midden- en kleinbedrijf  beschikbaar wordt gesteld. Prijs mag geen drempel zijn om onze dienstverlening in te huren. Daarnaast vinden wij helderheid in onze prijsafspraken en de facturatie erg belangrijk en daarin geven wij ook ten allen tijde inzicht.
Over ons kantoor

Contact

De Graaf Accountancy

Bezoekadres
Lübeckstraat 19
7575 EE Oldenzaal

Tel. 053 431 91 19
Fax. 053 431 93 15
E-mail info@degraafra.nl